Over de auteur

Beste lezer,
Mijn naam is Hoop, dit is een pseudoniem. Ik ben moeder van een geweldige zoon en in het dagelijks leven onder andere bezig met het schrijven voor Leven in Hoop. Daarnaast ben ik actief in de gemeente waar ik naartoe ga. 

Waarom Leven in Hoop?
Zoals je hebt gelezen op de “Welkomst” pagina geloof ik in Jezus die de Hoop van het leven is. Door het leven heen heb ik dit van heel dichtbij mogen ervaren en daardoor is mijn leven als christen compleet veranderd.

Al deze ervaringen/levenslessen en dingen die ik door de dag heen meemaak verwerk ik in de “overdenkingen” en in de “Dagelijkse Bemoediging”.

Het doel hiervan is om je te bemoedigen in je leven als christen, dat je (meer) gaat ontdekken wie je mag zijn in Christus en om je een hart onder de riem te steken.

Waar je ook in je leven staat er is altijd HOOP! Jezus is jouw Hoop, jouw Redder, jouw Schepper die oneindig veel van jouw houdt.

Zijn genade is nieuw, elke morgen!

Wees bemoedigd, God ziet het helemaal zitten met jou! Jij bent Zijn geliefde kind!

 

“Johannes 3:16 Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.”

 

 

Gods zegen,
Hoop 

 

Schrijf u in om elke dag de “Dagelijkse Bemoediging” en de “overdenkingen” te ontvangen