Lees hier de overdenkingen

Houd je oog op Jezus gericht

‘Daarbij moeten wij blijven kijken naar Jezus, die ons de weg wijst. Hij is het doel van ons geloof. Hij kon Zich aan het kruis laten slaan en de schande negeren, omdat Hij wist welke blijdschap Hem te wachten stond. En nu zit Hij aan de rechterzijde van de troon van God.’ Hebreeën‬ ‭12:2‬

Deze tekst geeft zoveel hoop en kracht om door te gaan, maar je voelt ook de bittere kant van het leven.

Ondanks alle valse beschuldigingen, geseling en lijden waar Jezus door heen ging, ging Hij door! Want Hij zag jou!

“Hij kon Zich aan het kruis laten slaan en de schande negeren, omdat Hij wist welke blijdschap Hem te wachten stonyd”

Jij was een deel van deze blijdschap! Voor jou ging Hij deze lijdensweg, voor jouw opdar jouw zonden nu vergeven zijn en jij vrij bent in Christus! Zodat jij nu Gods kind kan zijn.

Waar je ook staat in je leven. Heb je ziekte of pijn, moeite in je leven of geen uitzicht, heb je zo die doorbraak nodig of nieuwe richting in je leven;

“Daarbij moeten wij blijven kijken naar Jezus, die ons de weg wijst”

Jezus is de Hoop die jou de weg wijst. Soms meteen, soms moeten we wachten, soms moeten we sterk zijn, soms moeten we door een traject heen, maar God wijst jou de weg en Zijn Hand laat jou nooit los! Nooit! Vergeet dit niet!

Gods Geest is er voor jou en zal je troost en kracht geven.

Loop de wedloop van het leven samen met Jezus en ook jij zal daar straks zijn waar Jezus nu is: aan Gods liefdevolle Vaderhart waar al je tranen worden gewist.

Gods zegen,
Leven in Hoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *