Lees hier de overdenkingen

Er is kracht in de naam van Jezus

Mattheüs 9:20-22

20 Plotseling naderde hen van achteren een vrouw die al twaalf jaar aan bloedverlies leed. Ze raakte de ​zoom​ van Zijn ​bovenkleed​ aan, 21 want ze dacht: Als ik alleen Zijn ​bovenkleed​ maar kan aanraken, zal ik al genezen worden. 22 Jezus​ draaide zich om, en bij het zien van de vrouw zei Hij: ‘Wees gerust, uw geloof heeft u gered.’ En vanaf dat moment was de vrouw genezen.

Wauw… Deze vrouw: zij wist en geloofde er is kracht in Jezus! Zij wist dat Hij de enige was die haar kon helpen. Zij wist dat Jezus de enige was in wie genezing is. Geloven wij net zoals deze vrouw dat Jezus alle macht en kracht heeft over hemel en aarde, echt werkelijk over alles?! Er is kracht in de Naam van Jezus en in Zijn dierbaar kostbaar bloed!

Herken je het dat je vaak in jezelf bidt? Herken je het dat je vaak de naam van Jezus aanroept in je binnenste en als er niemand bij is? Herken je het verschil als je hardop bidt? Herken je het verschil als je de Naam van Jezus hardop aanroept? Er is kracht in de Naam van Jezus!

Er gaat op moment een “hype” rond over de Naam van Jezus. Of je Zijn Naam wel of niet uit mag spreken. Of Jezus wel het juiste woord is om te gebruiken. Dit is een grote list van satan! Dit is één en al leugen! Weet u waarom?

ER IS KRACHT IN DE NAAM VAN JEZUS EN IN ZIJN DIERBAAR KOSTBAAR BLOED!

En de satan wil niet dat wij de Naam van Jezus aanroepen, belijden en dienen! Er is kracht in de Naam van Jezus, omdat Jezus leeft! Omdat Jezus de dood heeft overwonnen! Omdat Jezus alle macht heeft in hemel en op aarde! Omdat NIETS Hem kan evenaren! Omdat God de enige echte waarachtige God is! Daarom is er zoveel kracht in de Naam van Jezus en zoveel kracht in Zijn dierbaar en kostbaar bloed wat voor jou en mij goot op het kruis van Gogoltha! Laat je niet van de wijs brengen door al deze nonsens over dat je de Naam van Jezus niet of anders uit moet spreken! Elke taal heeft zijn eigen uitspraak, zoals bijvoorbeeld het Engels: Jesus.

Jezus heeft ons als Zijn kinderen de macht gegeven om Zijn Naam met autoriteit te mogen gebruiken. Let wel op! De Naam van Jezus is heilig! Jezus is heilig. Gebruik Zijn naam niet te onpas!

Maak er een bewuste gewoonte van dat voordat je opstaat en de dag begint je eerst de Naam van Jezus zegt. Gewoon “Jezus” met heel je hart, met heel je ziel en met heel je verstand Hem welkom heten deze dag! Je zult gaan ervaren dat hier kracht vanuit gaat. Doe dit door de dag heen. Roep Jezus de hele dag door aan. Over: jezelf, je werk, je school, je gezin, je problemen, je financiën, je toekomst, over beslissingen die je moet maken, over… alles. Je zult gaan ervaren: ER IS KRACHT IN DE NAAM VAN JEZUS EN IN ZIJN DIERBAAR KOSTBAAR BLOED! Je zet jezelf dan vrij in Jezus en zo kan Hij door je heen gaan werken. Zijn bloed beschermt en bevrijd ons.

Ken je het lied? Een ouwe gouwe zeggen we vaak 😉
Nouja oud 😉 Mensen dit lied is zo waar!

Wilt U van zonde en schuld zijn verlost?
DAAR IS KRACHT IN HET BLOED!
DAAR IS KRACHT IN HET BLOED!
Weet dat uw redding zoveel heeft gekost.
DAAR IS KRACHT IN HET BLOED VAN HET LAM!
Daar is kracht in het bloed van het Lam.
 

Daar is kracht, kracht,
wonderbare kracht
in het bloed van het Lam
Daar is kracht, kracht,
wonderbare kracht
in het dierbaar bloed van het Lam

Satan gaat rond als een briesende leeuw.
DAAR IS KRACHT IN HET BLOED!
DAAR IS KRACHT IN HET BLOED!
Wilt U verlost zijn en witter dan sneeuw?
DAAR IS KRACHT IN HET BLOED VAN HET LAM!

Kom dan tot Jezus, Hij stierf ook voor u!
DAAR IS KRACHT IN HET BLOED!
DAAR IS KRACHT IN HET BLOED!
Hoor naar zijn woord en geloof in Hem nu.
DAAR IS KRACHT IN HET BLOED VAN HET LAM!

 Amen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *